LudusWeb

http://webdagbog.vuf.nu/ (NB! Klik på Uni-login før du indtaster brugernavn og adgangskode)

Brugernavn: UNI-Login-navn

Adgangskode: Din kode

 

Eller få adgang til LudusWeb direkte via indgangsportalen:

www.fronter.com/vuf. Husk: Klik på Uni-login før du indtaster brugernavn og adgangskode

 

LudusWeb er systemet hvor der skrives lektier og føres fravær. Her kan du også finde sit skema, samt ændre din adgangskode på VUF.

Når du logger på LudusWeb er det vigtigt at du husker at klikke på Uni-login før du indtaster brugernavn og adgangskode (Uni-login)

ludusweb

 

Der ligger her på siden ingen egentlige vejledninger til brug af LudusWeb, da der ér indbygget omfattende vejledning i hjælp-funktionen. Når du har brug for hjælp til en opgave i LudusWeb, prøv da at klikke på ? (spørgsmålstegnet i cirklen) i øverste højre hjørne og skriv emnet i søgefeltet.

 

Beskeder – Postkasse

Indtil december 2014 har det været muligt, at læse beskeder skrevet til dig/fra dig i Ludus (fx. direkte mellem lærer og kursister) i et punkt, som hed noget ala ‘Sendte beskeder’.

Dette menu-punkt er nu fjernet fra Ludus, og i stedet skal man bruge ‘Postkasse’. Ifølge Ludus, så skulle  menupunktet være tilgængeligt for kursister.

Hvis man er lærer og dette menu-punkt ikke findes i din menu-oversigt, så er det fordi du skal have aktiveret det fra ‘Ikke-valgte funktioner’ til enten ‘Primære funktioner’ eller ‘Sekundære funktioner’.  Hvis du er i tvivl om hvordan det foregår, så læs Ludus’ vejledning her 

Print Friendly, PDF & Email